Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Information till den nya eller blivande föreningen

Vill ni starta en ny RSMH-förening i er kommun? Tillsammans med nästan 5000 andra medlemmar i 78 lokalföreningar runtom i landet kommer ni vara en stark röst för människor med psykisk ohälsa och för att de ska ha samma rättigheter som alla andra.

Som RSMH-förening har ni många chanser att påverka – stora som små. Tanken med den här sidan är att ni ska kunna använda den som en pärm att bläddra i för att hitta de dokument och instruktionsmaterial som är viktiga för er och som kan stödja er i ert arbete.

Föreningssidan kommer ni också att hitta information om bland annat utbildningar, webbinarier och studiecirklar som ni kan ta del av.

Hör av er till oss på forening@rsmh.se om ni vill ha mer information eller stöd från förbundet!

Att starta en ny RSMH-förening

Här hittar ni mer information om hur ni gör om ni vill starta en ny förening på er ort.

Att ha ett förtroendeuppdrag i föreningen

Att inneha ett förtroendeuppdrag i föreningen är ett viktigt och ansvarsfullt arbete. Här kan du läsa mer om vad det innebär att sitta i styrelsen.

Vår verksamhet: Kamratstöd och intressepolitik

Vad är det som gör RSMH:s verksamhet så unik? Läs mer om det viktiga arbete som våra lokalföreningar utför.