Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Jobba hos oss

RSMH verkar för alla människors rätt till psykisk hälsa genom stöd och gemenskap, opinion och samhällspåverkan samt kunskap och utveckling. Vi arbetar sedan 1967 för ett samhälle där inte psykisk ohälsa ska leda till fattigdom, ofrihet och död i förtid. Organisationen omfattar ett nittiotal självständiga föreningar och distrikt i hela landet knutna till riksförbundet. Förbundskansliet finns i Stockholm. Anställda vid förbundet har olika uppdrag och kompetenser. Vid längre anställningar (tillsvidare eller mer än 12 månader) tillämpas prövotid/provanställning jämte kollektivavtal som policy. Här lägger vi upp annonser så snart det finns lediga tjänster på RSMH:s förbundskansli.

RSMH söker Insamlingsansvarig (100%) tillsvidareanställning.

RSMH befinner sig nu i ett spännande skede där vi ska växla upp verksamheten ordentligt. Vi har nyss beviljats 90-konto och blivit medlemmar i Giva Sverige och söker dig som kan bygga och driva insamlingsverksamhet för ideell sektor. 

Du får här möjligheten att vara med från början och kommer att ha ett stort inflytande över hur insamlingsarbetet utformas hos oss. Din första utmaning blir att sätta en insamlingsstrategi tillsammans med RSMH:s ledning för att sedan leda och operativt genomföra denna. Tjänsten är således både strategisk och operativ med nära stöd av RSMH:s ledning och Strategisk kommunikatör på RSMH.

Löpande behandling av ansökningar t o m 2024-01-31.

Tillträde är önskvärt före maj månad 2024.

Annonsen i fulltext hittar du här

RSMH söker Strategisk Kommunikatör (100%) tillsvidareanställning.

RSMH befinner sig nu i ett spännande skede där vi ska växla upp verksamheten ordentligt. Vi har bland annat nyss fått beviljat 90-konto och blivit medlemmar i Giva Sverige och du kommer därför att arbeta nära vår Insamlingsansvarige likväl som vår Kanslichef.

Du kommer att ansvara för att ta fram kommunikationsstrategier, kommunikationsplattform och arbeta med varumärkes-uppbyggande och positionering. Strategisk planering är din styrka och vår tillgång här. Löpande behandling av ansökningar t o m 2024-01-31.

Tillträde är önskvärt före maj månad 2024.

Annonsen i fulltext hittar du här

 

RSMH söker Föreningsombudsman  (60%) tillsvidareanställning.

RSMH befinner sig nu i ett spännande skede där vi ska växla upp verksamheten ordentligt. Är du en utåtriktad person som har lätt för att kommunicera. Har du lätt för att tänka övergripande och trivs på en arbetsplats med ett högt tempo. Är du prestigelös, brinner för föreningsdemokrati och tycker om att arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter samtidigt som du är en stark lagspelare? Tycker du att det låter roligt att få arbeta i ett tight kompetent team som tillsammans driver och utvecklar en stark organisation som gör skillnad på riktigt? Då är du den vi söker som central Föreningsombudsman inom RSMH!

Du kommer att ha ett huvudansvar för riksförbundets kontakt med lokala styrelser, genomföra besök i distrikten och verka för förbundet i olika delar av landet.

Löpande behandling av ansökningar t o m 2024-01-31.

Tillträde är önskvärt snarast 2024.

Annonsen i fulltext hittar du här