Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Jobba hos oss

Hej! Så roligt att du är intresserad av att jobba med oss på RSMH! Vi verkar för alla människors rätt till psykisk hälsa genom stöd och gemenskap, opinion och samhällspåverkan samt kunskap och utveckling. Vi har arbetat för ett samhälle där inte psykisk ohälsa ska leda till fattigdom, ofrihet och död i förtid sedan 1967. Organisationen omfattar mer än sjuttio självständiga föreningar och distrikt i hela landet knutna till riksförbundet. Förbundskansliet finns i Stockholm. Anställda vid förbundet har olika uppdrag och kompetenser. Vid längre anställningar (tillsvidare eller mer än 12 månader) tillämpas prövotid/provanställning jämte kollektivavtal som policy. Här lägger vi upp annonser så snart det finns lediga tjänster på RSMH:s förbundskansli.

RSMH söker vass digital producent med fokus på foto, film och grafisk form

Vill du bidra till att minska den ofrivilliga ensamheten i Sverige, och skapa kännedom och varumärke i en stor folkrörelse som funnits sen 1967? RSMH söker nu omgående en producent som med foton, digital film och formgivning vill bidra till att skapa kommunikation som väcker känslor och skapar igenkänning hos våra målgrupper. Vi söker dig som är digital producent och formgivare, behärskar foto, film (i digitala kortare format) och grafisk form. Du är kreativ, formstark och snabb när det behövs. Du trivs både med att vara självgående och planera ditt eget arbete.

RSMH söker föreningsutvecklare

Vill du bidra till att minska den ofrivilliga ensamheten i Sverige, och stötta lokalföreningar i en stor folkrörelse som funnits sen 1967? RSMH söker nu omgående föreningsutvecklare för ett tillfälligt uppdrag året ut. Vi söker dig med bred erfarenhet av att stötta ideella organisationer. Du har stor förståelse både för större organisatoriska frågor och den lokala verkligheten många av våra föreningar befinner sig i. Du är lyhörd, pedagogisk och skicklig på nätverkande stöd och coachning. Du är van vid konflikthantering och bidrar till att bredda perspektiv och underlätta förståelsen för olika erfarenheter och bakgrunder.