Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

RSMH:s medlemstidning Revansch

Tidningen Revansch - om psykisk hälsa och ohälsa ur ett samhällsperspektiv. Medlemstidning för Riksförbundet för Social och Mental Hälsa, RSMH, med nyheter, intervjuer och granskningar. I Revansch kommer personer med egen erfarenhet av psykisk ohälsa och psykiatriska diagnoser till tals.

Numera hittar du Revansch här: www.tidningenrevansch.se

Du som är medlem i RSMH eller prenumerant på papperstidningen får som vanligt Revansch hem i brevlådan fyra gånger per år.

Chefredaktör och ansvarig utgivare för Revansch är Anna Morin, epost anna.morin@rsmh.se

Gillar du Revansch? Glöm inte att uppmuntra fler att bli medlem i en av RSMH:s lokalföreningar, bli stödmedlem eller Revansch-prenumerant!

Prenumerera

Bli medlem i RSMH och få Revansch fyra gånger per år.

En prenumeration kostar 250 kronor per år och är bland annat ett alternativ för bibliotek, föreningar och vårdmottagningar.

Följ – gilla – dela – kommentera

Facebook: facebook.com/tidningenrevansch.se

Instagram: @tidningenrevansch.se

Tiktok: @tidningenrevansch

Twitter: @RevanschNews

Tidningen Revansch kommer i en digital version 2023. Den hittar du här!