Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Tips och info till föreningen

Här hittar ni information som är bra för er i föreningen att känna till. Om ni tycker att något saknas så får ni gärna höra av er till forening@rsmh.se.

Beställ ett värvningskit!

Förbundskansliet har tagit fram ett särskilt paket som alla föreningar kan beställa kostnadsfritt från vår webbshop. Det kan också beställas via mejl till forening@rsmh.se.

Föreningens medlemmar

Våra medlemmar är det viktigaste vi har, vår främsta tillgång och själva anledningen till RSMH:s existens. Här kan ni läsa mer om medlemsvård och annat som är nyttigt för våra föreningar att tänka på.

Fika efter nästa steg av återhämtning

Återhämtning är inte som en diagnos, utan ett tillstånd som du själv råder över. Du bestämmer själv när du känner dig återhämtad. Det handlar om att få leva ett liv och en tillvaro som du trivs med, oavsett om du har symtom kvar eller ej. Det är också en fråga om att få tillåta sig att visualisera och att drömma om framtiden.

Organisationsförsäkring för dig som är medlem i RSMH

Som medlem är du försäkrad via Folksam, när du deltar i eller reser till RSMH:s möten och aktiviteter. Här hittar ni mer information om försäkringen, liksom var ni ska vända er om olyckan varit framme.

Om brott sker i er föreningen

Informationen har tagits fram för att vara behjälplig i fall där du som medlem eller er förening har blivit utsatt för en brottslig handling.

Dela med er av era guldkorn!

Har det hänt något kul, spännande eller annorlunda i er förening? Är ni stolta över er verksamhet och vill dela med er till de andra föreningarna med exempel på vad ni hittar på? Vi på förbundskansliet vill sprida era erfarenheter och guldkorn inom organisationen. Hör gärna av er till oss så att vi kan hjälpas åt att dela med oss av det vi är bäst på!

Mejla till foreningssupport@rsmh.se så hör vi av oss!