Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Föreningssidan

Här på Föreningssidan samlar vi nyheter och annat som är bra att känna till för er i våra lokalföreningar. Det finns också matnyttig information för er som funderar på att starta en ny lokalförening någonstans i Sverige. Ni hittar allt i menyn till vänster, och genom att klicka vidare på länkarna där i. Om ni saknar något eller har förslag på förbättringar så kan ni alltid mejla oss, foreningssupport@rsmh.se

RSMH-nytt

I vårt månatliga informationsblad RSMH-nytt informerar vi på Förbundskansliet er i lokalföreningarna om viktiga händelser inom RSMH. Här kan ni läsa om det senaste som hänt eller som kommer att hända och ofta skickas viktiga blanketter och uppgifter ut med bladet.

Ett växande RSMH!

Våra medlemmar är det viktigaste vi har och själva grunden till allt vårt arbete. Men för att vi ska höras med en starkare röst och på ett bättre sätt kunna utföra vårt viktiga arbete, behöver vi nu bli fler. Tillsammans med våra föreningar påbörjar vi nu ett arbete för ett växande RSMH.

Nyheter för våra föreningar

 

En bild med texten Radio Galen

Radio Galen: Min sexualitet – min rätt med Hanna Öfors

Publicerad den 06.10.2022, Marja Beckman

I det nya avsnittet av Radio Galen möter programledarna Hanna Öfors, som leder projektet Min sexualitet – min rätt.

Med biblioterapi inom psykiatrin

Publicerad den 05.10.2022, Anna Morin

Biblioterapi handlar om att läsa och att närma sig text på andra sätt, i utvecklande syfte. Biblioterapeuten Maria Bom är författare till boken »Skriva sig fri« och berättar för Birgitta Hagman i tidningen Revansch hur hon jobbar.

Bidra till att skräddarsy VISAM:s utbildning

Publicerad den 04.10.2022, Malin Wigg

RSMH kommer i ett 3-årigt projekt ”Visam-tillsammans för välbefinnande och värdighet för äldre med psykisk ohälsa” att försöka förbättra situationen för äldre med psykisk ohälsa. Är du äldre och har psykisk ohälsa har du nu möjlighet att påverka utbildningens innehåll.

Kontakta oss (1)

Skicka ett meddelande till kansliet. Du kan även bifoga en fil nedan.
  • Max filstorlek: 50 MB.