Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Föreningssidan

Här på Föreningssidan samlar vi nyheter och annat som är bra att känna till för er i våra lokalföreningar. Det finns också matnyttig information för er som funderar på att starta en ny lokalförening någonstans i Sverige. Ni hittar allt i menyn till vänster, och genom att klicka vidare på länkarna där i. Om ni saknar något eller har förslag på förbättringar så kan ni alltid mejla oss, foreningssupport@rsmh.se

RSMH-nytt

I vårt månatliga informationsblad RSMH-nytt informerar vi på Förbundskansliet er i lokalföreningarna om viktiga händelser inom RSMH. Här kan ni läsa om det senaste som hänt eller som kommer att hända och ofta skickas viktiga blanketter och uppgifter ut med bladet.

Ett växande RSMH!

Våra medlemmar är det viktigaste vi har och själva grunden till allt vårt arbete. Men för att vi ska höras med en starkare röst och på ett bättre sätt kunna utföra vårt viktiga arbete, behöver vi nu bli fler. Tillsammans med våra föreningar påbörjar vi nu ett arbete för ett växande RSMH.

Nyheter för våra föreningar

 

Läger i GImo

Inbjudan till läger i augusti

Publicerad den 01.07.2022, Malin Wigg

Mellan den 23-25 augusti är det dags för läger hos RSMH Vallonerna i Gimo.

Valdebatt om psykisk ohälsa den 25 augusti

Publicerad den 01.07.2022, Hanna Schubert

RSMH:s tidning Revansch har i samarbete med Fountain House Stockholm, Radio Totalnormal och tidningen socialpolitik.com bjudit in till en politikerdebatt kring frågor som rör psykisk ohälsa.

Förbundsordförande Barbro Hejdenberg Ronsten

Radio Galen: Valspecial med Barbro Hejdenberg Ronsten

Publicerad den 29.06.2022, Marja Beckman

 Senaste avsnittet av Radio Galen är ett valspecial med Barbro Hejdenberg Ronsten. RSMH:s ordförande talar om medlemmarnas viktigaste valfrågor.

Kontakta oss (1)

Skicka ett meddelande till kansliet. Du kan även bifoga en fil nedan.
  • Max filstorlek: 50 MB.