Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Föreningssidan

Här på Föreningssidan samlar vi nyheter och annat som är bra att känna till för er i våra lokalföreningar. Det finns också matnyttig information för er som funderar på att starta en ny lokalförening någonstans i Sverige. Ni hittar allt i menyn till vänster, och genom att klicka vidare på länkarna där i. Om ni saknar något eller har förslag på förbättringar så kan ni alltid mejla oss, foreningssupport@rsmh.se

RSMH-nytt

I vårt månatliga informationsblad RSMH-nytt informerar vi på Förbundskansliet er i lokalföreningarna om viktiga händelser inom RSMH. Här kan ni läsa om det senaste som hänt eller som kommer att hända och ofta skickas viktiga blanketter och uppgifter ut med bladet.

Ett växande RSMH!

Våra medlemmar är det viktigaste vi har och själva grunden till allt vårt arbete. Men för att vi ska höras med en starkare röst och på ett bättre sätt kunna utföra vårt viktiga arbete, behöver vi nu bli fler. Tillsammans med våra föreningar påbörjar vi nu ett arbete för ett växande RSMH.

Nyheter för våra föreningar

 

Logotyp Radio Galen

Radio Galen #27: Khai Chau om erfarenheter av psykiatri och återhämtning

Publicerad den 26.01.2023, Marja Beckman

Khai Chau är styrelseledamot i RSMH. I det senaste avsnittet av Radio Galen berättar han om sina erfarenheter av psykiatri och återhämtning.

Lindha Holmqvist porträtt

RSMH-bloggen: Så tacklar vår superfamilj utmaningarna

Publicerad den 23.01.2023, Marja Beckman

Vårterminen är igång. Lindha Holmqvist skriver på RSMH-bloggen om hur hennes familj tacklar utmaningarna som hennes npf-barn har i skolan.

Catharina Tunestad porträtt

RSMH-bloggen: Min vansinnesresa mot utmattning

Publicerad den 16.01.2023, Marja Beckman

Catharina Tunestad gästbloggar idag om sin resa mot utmattning. Om hög arbetsbelastning, turbulent privatliv och oförstående chefer.

Kontakta oss (1)

Skicka ett meddelande till kansliet. Du kan även bifoga en fil nedan.
  • Max filstorlek: 50 MB.