Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Föreningssidan

Här på Föreningssidan samlar vi nyheter och annat som är bra att känna till för er i våra lokalföreningar. Det finns också matnyttig information för er som funderar på att starta en ny lokalförening någonstans i Sverige. Ni hittar mycket i menyn till vänster, och genom att klicka vidare på länkarna där. Nedan finns en direktlänk till info om RSMH:s kongress i maj 2023. Om ni saknar något eller har förslag på förbättringar så kan ni alltid mejla oss, forening@rsmh.se

Direktlänk till info om RSMH:s kongress i maj 2023

 

RSMH-nytt

I vårt månatliga informationsblad RSMH-nytt informerar vi på Förbundskansliet er i lokalföreningarna om viktiga händelser inom RSMH. Här kan ni läsa om det senaste som hänt eller som kommer att hända och ofta skickas viktiga blanketter och uppgifter ut med bladet.

Ett växande RSMH!

Våra medlemmar är det viktigaste vi har och själva grunden till allt vårt arbete. Men för att vi ska höras med en starkare röst och på ett bättre sätt kunna utföra vårt viktiga arbete, behöver vi nu bli fler. Tillsammans med våra föreningar påbörjar vi nu ett arbete för ett växande RSMH.

Nyheter för våra föreningar

 

Lindha Holmqvist porträtt

RSMH-bloggen: Vi måste hitta vägar för allas sorg

Publicerad den 02.10.2023, Marja Beckman

Lindha Holmqvists svåger gick bort i cancer. Nu har de haft begravning och hon skriver om hur familjen bearbetar sorgen.

Bild på Selene Cortes beskuren

Hör Selene Cortes i Radio Galen

Publicerad den 26.09.2023, Marja Beckman

RSMH Lunds podcast Radio Galen gästas denna vecka av Selene Cortes, RSMH:s nya kanslichef.

Porträtt på kvinna med brunt långt hår och glasögon.

RSMH-bloggen: Efter 38 år fick jag en förklaring till kaoset inombords

Publicerad den 25.09.2023, Marja Beckman

Maria Fradelos är ny skribent på RSMH-bloggen. I sitt första inlägg skriver hon om att få en autismdiagnos som 38-åring.

Kontakta oss (1)

Skicka ett meddelande till kansliet. Du kan även bifoga en fil nedan.

  • Max filstorlek: 50 MB.