Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

En gåva stärker vårt arbete

Här kan du ge en gåva eller bli medlem i vår biståndsförening. Om du vill hedra minnet av
någon som gått bort så kan du ge en minnesgåva. Du väljer själv hur mycket eller lite du
har möjlighet att ge – varje bidrag är värdefullt för oss.

Vill du hellre bli medlem i RSMH? Läs mer här.

Skänk en gåva!

RSMH gör ett viktigt arbete för att förbättra situationen för människor med psykisk ohälsa. Ett sätt att göra detta är att gynna forskning som är humanistiskt och socialt inriktad. Därför har vi en stipendiefond för denna typ av forskning.

Alla gåvor är varmt välkomna, stora som små – varje bidrag gör skillnad!

Hedra någon med en minnesgåva

När någon har gått bort så kan du hedra den människan genom att ge en minnesgåva. I samband med att gåvan betalas in så skickar vi – om du vill – ett minneskort till begravningen eller minnesstunden. Pengarna går till RSMH:s stipendiefond för humanistiskt och socialt inriktad forskning.

Stöd vår biståndsförening

Vill du stötta vårt internationella arbete för att människor med psykisk ohälsa ska få ett bättre liv? Då kan du bli medlem i RSMH:s biståndsförening. Biståndsföreningen samlar in pengar och stödjer de biståndsprojekt som RSMH driver tillsammans med paraplyorganisationen MyRight.