Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Aktuellt

Vårens kurser 2020 för dig som är medlem

Varje termin anordnar RSMH:s förbundskansli kurser för RSMH:s medlemmar. Oavsett var du bor i landet så kan du ansöka om att få gå dessa. Många tycker att kurserna har varit inspirerande och att det är kul att träffa folk från andra lokalföreningar. Nu är det dags att söka vårens kurser.

För dig som medlem är kursen kostnadsfri, men din lokalförening måste godkänna att du åker och betalar då en avgift på 750 kronor för dig. Vi på RSMH:s förbundskansliet står för resa och helpension.

Sök vårens kurser nu genom att fylla i ansökningsblanketten, se längre ned, och antingen skicka in den, med underskrift, per post till:

Riksförbundet för Social och Mental Hälsa, RSMH
att: Claes Rundqvist
Instrumentvägen 10
126 53 Hägersten

Eller mejla:
claes.rundqvist@rsmh.se

Om du mejlar måste ansökningsblanketten vara inscannad och innehålla en underskrift från någon ur styrelsen.

Kurser som anordnas i vår:

Hälsa som livsstil

2-6 mars (v. 10). Kursen äger rum på Åsa folkhögskola. Senaste ansökningsdag: 31 januari 2020. Läs mer om kursen här.

Här hittar du ansökningsblanketten till Hälsa som livsstil.

Diplomerat digital – IT säkert

20-24 april (v. 17). På denna kurs lär du dig till exempel hur du använder smartphone och kopplar upp dig på ett trådlöst wifi. Även denna kurs äger rum på Åsa folkhögskola. Senast ansökningsdag: 20 mars. Läs mer om kursen här.

Här hittar du ansökningsblanketten till Diplomerat Digital.

OBS! Om du inte har gått någon av kurserna tidigare så har du förtur!

Hör du till ett företag eller en organisation och vill ha utbildningar om psykisk ohälsa vänder du dig till rsmhutbildning.se