Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Aktuellt

Smittsäkert kamratstöd

Hur gör man för att anordna kamratstödsaktiviteter i en förening medan man samtidigt säkerställer att smittspridning av covid-19 inte sker? Vi har bett våra föreningar komma med tips och råd om hur de har gjort.

Vi har samlat våra föreningars tips i en handbok som vi kallar ”Kamratstöd i pandemitider”. Här kan ni läsa våra föreningars bästa tips på hur man förebygger smittspridning när man har medlemsaktiviteter. Här finns också flera exempel på aktiviteter som våra föreningar har genomfört och saker som kan vara bra att tänka på när man till exempel ska ha aktiviteter utomhus eller gå på museum.

Klicka här för att läsa handboken i sin helhet.

 

Relaterade artiklar

Coronaviruset – här är RSMH:s riktlinjer

Publicerad den 13.03.2020, admin

Det finns medlemmar i RSMH som tillhör riskgrupper. Det är därför väldigt viktigt att alla besökare och anställda stannar hemma i fall de känner sig sjuka. Förbundskansliet rekommenderar också att ni skjuter på större evenemang såsom årsmöten eller medlemsmöten.

Läs mer

Rundringning bland våra föreningar ger försiktigt positiv bild av Coronaläget

Publicerad den 11.06.2021, admin

Förbundet har under våren pratat med drygt 60 föreningar för att höra hur läget är. Utsikten är försiktigt positiv.

Läs mer