Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Dags att börja växa

RSMH har haft ett minskande medlemsantal de senaste åren. Nu är det dags att vända trenden och att istället börja växa. Ju fler medlemmar vi har, desto starkare blir vår gemensamma röst för människor med psykisk ohälsa. Nya medlemmar kan också ge energi och nytt engagemang i föreningen. Tillsammans med våra lokalföreningar vill vi nå ut till fler människor och visa att vi är en stark aktör för psykisk hälsa.

Manual för medlemsvärvning

Hur får vi föreningarna att växa och hur tar vi hand om nya medlemmar? Förbundskansliet har tagit fram en kortfattad manual för medlemsvärvning och medlemsvård. Längst ner på den här sidan hittar ni en klickbar bild som leder er till värvningsmanualen i PDF-format.

Möjligheter för föreningen – beställ värvningspaket!

Förbundskansliet har tagit fram ett särskilt paket som alla föreningar kan beställa kostnadsfritt från vår webbshop. Det kan också beställas via mejl till forening@rsmh.se. I värvningspaketet ingår det här:

  • RSMH affisch, fyra olika
  • Ballonger
  • RSMH-knappar, 10 st
  • Vårt principprogram (finns också att ladda ner här)
  • Senaste numret av Revansch, 10 ex
  • Manual för medlemsvärvning (kan också laddas ner genom att klicka på bilden här nedanför)