Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Var dig själv hos oss i Backe

Hos Ung Kraft i Backe i Jämtland finns en accepterande miljö för dig mellan 18 och 35 år. Här kan du gå en kurs, spela bowling - eller bara vara.

Ung Kraft är ett projekt som är till för dig som bor i jämtländska Backe eller däromkring. Vi vänder oss till dig som är mellan 18 och 35 år. Vi ser dig för vem du är och vad du vill – inte för dina problem. Hos oss får du istället vara i en accepterande miljö där du har utrymme att växa och utvecklas.

Kom hit när du vill

Verksamheten hos oss är frivillig och inte biståndsbedömd, vilket betyder att det är du själv som bestämmer när du vill komma hit. Vi håller till i lokalerna på Lasarettsvägen 21 i Backe, men har även utomhusaktiviteter.

Teaterkurs eller bowling

Hos oss har du möjlighet att ge utrymme för din personlighet. Du kan gå kurser, vara med på utflykter eller studiebesök, gå promenader eller bara vara. Vi har till exempel matlagningskvällar, teater- och konstkurs eller återhämtningskurs. Vi har också en del kvällsaktiviteter, som bowling.

Hör av dig!

Hör av dig om du vill veta mer om oss eller komma och hälsa på!

Tore Hansson, telefon: 070-5251207, mejl: rsmhfjallsjo@telia.com

Marie Lundgren, mejl: rsmhfjallsjo@telia.com

 

Här kan du läsa broschyren om Ung Kraft.