Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Aktuellt

Årsrik och livsklok! Välkommen till en heldag om vår studiecirkel

Välkommen till en heldag om vår studiecirkel som riktar sig till äldre personer med erfarenhet av psykisk ohälsa. Dagen är både för dig som vill leda cirkeln eller som är nyfiken på vad den innehåller. Cirkeln är ett resultat av Visam-projektet.

Syftet med cirkeln är att inspirera dig som är äldre till nya reflektioner kring din tillvaro, att både få se tillbaka och framåt på ditt liv med all den klokhet åren gett dig. Vi hoppas att cirkelns material och upplägg kan ge dig nya insikter om vad du behöver för att leva rikt och möjligheten att dela dem med andra. Det är inte en cirkel om att åldras med psykisk ohälsa utan om att leva väl utifrån dina egna önskemål och behov.

Under dagen presenterar vi cirkelns innehåll, provar flera av cirkelns övningar och diskuterar några av frågorna som ingår i materialet. För de som vill bli ledare erbjuder vi en grundläggande introduktion i att hålla cirkeln – medan vi andra pratar om hur vi kan marknadsföra den.

Vi bjuder på lunch och fika

Malmö den 20 Mars – Nobel21, Nobelvägen 21–23 i Malmö

Stockholm den 21 Mars – RSMH:s Förbundskansli, Instrumentvägen 10 i Hägersten

Tid: Klockan 9.00 – 16.00

Välkommen att anmäla dig till jonas.bredford@rsmh.se

Foto: أخٌ‌في‌الله/Unsplash