Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Aktuellt

RSMH:s hemsida fick silver i Publishingpriset!

Tisdagen den 5 november vann vår hemsida andra pris i Publishingpriset, en årlig jurybedömd pristävling för filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker.

RSMH:s hemsida var nominerad i kategorin ”Sajter som marknadsför organisationer”. Av max 100 poäng fick vår hemsida 95, vilket var bara två poäng mindre än vinnaren, IFK Göteborg.

Den oberoende juryn hade tittat på användbarhet, design, text och det visuella. Av alla andra föreningar fick vi högst poäng när det gällde text, och fick även högre poäng än vinnaren när det gällde användbarhet. Det som vi fick sämre resultat på var designen.

Priset delades ut på en gala på Berns i Stockholm, med komikern Jesper Rönndahl som konferencier. Barbro Hejdenberg Ronsten, förbundsordförande, och Anna Langseth, webbansvarig på RSMH:s förbundskansli, tog emot en ros på scenen och berättade för publiken om det viktiga arbete som RSMH:s lokalföreningar gör för personer med psykisk ohälsa.

Vi är väldigt stolta över att ha kommit på en stark andraplats med så höga poäng, och passar samtidigt på att skicka ett grattis till IFK Göteborg.

Läs mer om våra lokalföreningar här.