Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Aktuellt

RSMH-bloggen: Jag är noga med att ha ett bra samarbete med skolan

Några har redan börjat, för andra börjar skolan vilken dag som helst. I veckans inlägg på RSMH-bloggen skriver Lindha Holmqvist om vad hon tänker på inför en ny termin som npf-förälder. ”Jag vet om att jag har barn som utmanar på olika sätt. Jag är noga med att ha ett bra samarbete med skolan och mina barns pedagoger. Det är viktigt att vi strävar åt samma håll.” Läs inlägget här.