Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Aktuellt

Årets första Revansch kommer ut 2 mars

Årets första nummer av Revansch dimper ned i alla medlemmars brevlådor den 2 mars. Revansch nr 1:2020 har temat mobbning och en som intervjuas är artisten Sean Banan. Det är kanske lätt att tro att han som är så spexig och framgångsrik skulle må toppen, men i artikeln visar han en helt annan sida.

– Jag har mått dåligt i hela mitt liv mer eller mindre, säger han.

Dessutom får vi möta flera andra personer som har mobbats. De berättar om hur det påverkat deras psykiska hälsa och hur de väljer att hantera det idag. En försöker att peppa sig själv och ta till sig berömmet från utomstående hon faktiskt får. En annan valde att i vuxen ålder hämnas på dem som mobbade honom som barn. Numret berör också möjliga orsaker till varför mobbning uppstår och hur den kan förhindras.

Hoppas ni ser fram emot Revansch nr 1:2020!

Tidningen Revansch är kostnadsfri för alla medlemmar i Riksförbundet för Social och Mental Hälsa, RSMH. Läs gärna mer om Revansch här.

Foto: Nicklas Thegerström