Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Aktuellt

Konstauktion ger pengar till RSMH

Lycksele Ateljé satte nyligen psykisk ohälsa i fokus, när mer än 30 målningar auktionerades ut till förmån för RSMH:s arbete. Christina Cassini Bäckström, ordförande i Lycksele Ateljé, sa till Folkbladet att alla känner någon som lider av psykisk ohälsa, eller har varit där själva och därför känns det bra att stödja RSMH:s arbete.

– Det känns fint att göra det vi kan i vårt lilla hörn, säger Christina Cassini Bäckström.

Lycksele Ateljéförenings konstauktion ägde rum den 9 november under Psykeveckan i Västerbotten. Den anordnas i Västerbotten varje år för att öka medvetenheten och kunskapen om psykisk ohälsa. Är du intresserad av att hitta en lokalförening i Västerbotten klicka här

Pengarna från konstauktionen kommer att gå till RSMH:s utvecklingsfond. Fonden finns till för att våra lokalgrupper ska kunna söka pengar för utvecklandet av ny verksamhet eller former för verksamhet för att nå nya medlemmar och/eller nya målgrupper som till exempel unga.