Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Aktuellt

Värva ny medlem – få en bok!

Har du en kompis, familjemedlem eller kollega som fortfarande inte är medlem i RSMH? Du kan hjälpa oss att bli en starkare röst för människor med psykisk ohälsa. När du värvar en ny medlem får du just nu vår visionsbok ”Utan dig finns inget jag” som tack!

Du kan också ge bort ett medlemskap som present till någon du tycker om. Även då får du vår populära visionsbok helt gratis hem i brevlådan.

Så här gör du:

1. Värva en ny medlem.

2. Be denna att anmäla sig via förbundets hemsida på rsmh.se/bli-medlem/

3. Anmäl värvningen via mejl till rsmh@rsmh.se I mejlet skriver du namn och postadress till personen som värvats samt ditt eget namn och din postadress. Skriv ”Medlemsvärvning” i ämnesraden.

3 a. Om du hellre vill ge bort medlemskapet i present kan du fylla i din väns uppgifter på hemsidan och sedan betala via postgiro själv. Mejla sedan med en gång till marianne.uddenberg@rsmh.se, och tala om att detta nya medlemskap är en present, så att hon skickar välkomstbrevet hem till dig och inte till personen som ska få överraskningen. På så vis kan du överlämna välkomstbrevet själv som present.

4. När vi ser att betalningen har kommit in skickar vi ut boken.

Hoppas du nappar!

Erbjudandet gäller under hela 2019, och endast för personer som redan är medlemmar i RSMH.

Ordinarie pris 80 kr (20 % rabatt för medlemmar i RSMH). Vill du ha boken utan att värva en ny medlem beställer du den via shop@rsmh.se