Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Värva en ny medlem – få en bok!

Har du en kompis, familjemedlem eller kollega som fortfarande inte är medlem i RSMH?

Du kan hjälpa oss att bli en starkare röst för människor med psykisk ohälsa. När du värvar en ny medlem får du dessutom just nu vår populära visionsbok ”Utan dig finns inget jag” som tack!

Du kan också ge bort ett medlemskap som present till någon du tycker om. Även då får du boken hem i brevlådan.

Så här gör du:

  • Värva en ny medlem
  • Be denna person att anmäla sig via vår hemsida
  • Anmäl värvningen via mejl till rsmh@rsmh.se. I mejlet skriver du namn och adress till den person som du värvat, liksom ditt eget namn och adress. Ange ”medlemsvärvning” i mejlets ämnesrad.
  • När vi ser att betalningen har kommit in så skickar vi boken till dig.

Om du hellre vill ge bort medlemskapet i present kan du fylla i din väns uppgifter på hemsidan sedan betala själv via postgiro. Mejla sedan så fort som möjligt till Marianne, på marianne.uddenberg@rsmh.se, och tala om att detta medlemskap är en present. Marianne skickar då välkomstbrevet hem till dig, så att du kan överlämna detta som en present.