Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Aktuellt

Våra tre frågor i valet 2018

Partierna svarar i Revansch

I vår medlemstidning Revansch frågar vi inför valet politikerna om deras syn på den stigande psykiska ohälsan i landet. Även om hur våra medlemmars ekonomi ser ut och vilken vård som partierna vill ha.

Socialdemokraterna och Vänsterpartiet vill ge bättre ekonomi för människor med psykisk ohälsa. Liberalerna vill samtidigt satsa på självinläggning. Inför valet i år så diskuteras även den ökande psykiska ohälsan. Vår tidning Revansch har frågat riksdagspartierna om hur de ser på den allmänna situationen för människor med psykisk ohälsa. I kommande nummer svarar de bland annat på frågor om ekonomi.

Klicka här för att läsa artikeln i Revansch nr 1/2018 som pdf.

Magnus Säll

Publicerad 13.06.2018

#Bästa psykiatriska verksamhet #Falla mellan stolarna #Psykisk ohälsa #revansch #samhälle #tvångsvård #Uppdrag granskning