Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Aktuellt

Välkommen till vår nya hemsida!

 

Nu lanserar vi vår nya hemsida! 

Den 18 februari lanserar vi vår nya hemsida. Vi ville göra en mer modern hemsida, som samtidigt är varm och välkomnande. Här är det tydligt vad RSMH står för och vilka frågor som ligger oss närmast om hjärtat. Samtidigt ska det vara lätt för dig att hitta det du söker och lätt att bli medlem i vår fantastiska organisation.

Vi gillar förändringen – gör du?

Sidan är fortfarande under uppbyggnad och riktigt allt är ännu inte på plats, men vi jobbar med den för att den ska vara helt klar så snart som möjligt. Kanske ser du saker som du reagerar på, något korrfel, eller så har du synpunkter på något i texterna? Vi tar tacksamt emot alla synpunkter och åsikter om hemsidan – tillsammans kan vi ju göra den ännu bättre!

Du kan alltid mejla dina synpunkter och kommentarer till Lena Andersson, lena.andersson@rsmh.se

 

Ett särskilt tack till medlemmarna i lokalföreningarna Gemenskapen i Jönköping, Tryggheten i Borås och RSMH Skillingaryd-Vaggeryd som samlades för en fotosession i somras, och som ni nu kan se på de fina bilderna på hemsidan. Tack!