Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Aktuellt

Välkommen till release av materialet i anhörigprojektet

Vill du eller någon du känner ta del av det studiecirkelsmaterialet som tagits fram inom ramen för RSMH:s anhörigprojekt? Snart släpper vi materialet Stöd till anhöriga.

Den 24 mars kl. 10.00 kommer materialet Stöd till anhöriga att presenteras via zoom där du som deltar också får en möjlighet att ställa frågor.

”Stöd till anhöriga” är ett material som består av fem träffar och blandar fakta, diskussioner, filmer och övningar med fokus på att må bättre i sitt anhörigskap.

Studiecirklarna är en del av RSMH:s projekt för anhöriga till personer med psykisk ohälsa i syfte att stötta dem och bidra till att de träffar andra i samma situation. Projektet är ett samarbete med Nka och ABF och finansieras av Folkhälsomyndigheten.

Evenemanget är öppet för alla som vill delta. Anmäl dig via formuläret längst ner på sidan så får du en länk till mötet dagen innan det äger rum.

Inga fält hittades.

Har du frågor inför träffen? Kontakta emil.akero@rsmh.se

Välkommen!