Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Aktuellt

Välkommen på guidad tur till Beckomberga

Tisdagen den 28 november klockan 14 bjuder bland andra Stockholm stad, RSMH Utbildning och Fontänhuset in till en guidad tur i Beckomberga. 

Inbjudan lyder såhär:

Välkommen på en guidad tur med Erik Gunnarsson från Stadsmuseet. Han visar bilder och berättar om sjukhuset, personalbostäder och trädgården, mentalvården på den tiden och psykiatrireformen medan vi går runt på området.  

Själva sjukhuset och personalbostäderna är numera vanliga bostäder, så vi kommer inte att gå in i några byggnader.  

Inbjudna till vandringen är hyresgäster och personal från Bostad först, men även deltagare/medlemmar och personal från Fontänhuset Sköndal och RSMH, så det kan bli en del nya ansikten.  

Är du också intresserad av att delta på turen? Anmäl dig senast den 24 november till peer support ingalill.massiani@stockholm.se.

Har du frågor kan du ringa eller sms:a till Ingalill Massiani på 076-1244580.

Foto från Klockhuset i Beckomberga: Wikipedia Commons