Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Aktuellt

Valdebatt om psykisk ohälsa den 25 augusti

RSMH:s tidning Revansch har i samarbete med Fountain House Stockholm, Radio Totalnormal och tidningen socialpolitik.com bjudit in till en politikerdebatt kring frågor som rör psykisk ohälsa.

Torsdagen den 25:e augusti sänds debatten live i Radio Totalnormals program på Stockholms Närradio på 101,1 MHz mellan 14.00 och 15.30. Den läggs även ut som podd och vi kommer att skriva om den på socialpolitik.com och i Revansch.

Debatten tar upp frågor som är relaterade till psykisk ohälsa och radioprogrammet görs helt och hållet av personer som lever med psykisk ohälsa.

 

De politiker som hittills tackat ja till att delta är:

Talla Alkurdi, Socialdemokraterna, oppositionsregionråd i Region Stockholm

Anna Starbrink, Liberalerna, Hälso- och sjukvårdsregionråd, Region Stockholm

Karin Gustafsson, Socialdemokraterna, ledamot i socialnämnden, Stockholms stad

Alexandra Mattsson Åkerström, Vänsterpartiet, vice ordförande i socialnämnden, Stockholms stad

Kristin Jacobsson, Centerpartiet, ledamot i socialnämnden i Stockholms stad

 

Lyssna på plats!

Du som befinner dig i Stockholm är varm välkommen att delta i publiken på Fountain House Stockholm, Götgatan 38. Du som är RSMH:are och tänker delta får gärna höra av dig till Revansch redaktör Anna Morin, så vet hon att du är på plats, mejla anna.morin@rsmh.se

Du som är nyfiken på Radio Totalnormal och vill testa att vara med i redaktionen kan kontakta producent Malin Jakobsson. Radioprogrammet görs av personer som lever med psykisk ohälsa.

 

Vill du ha ett gratis provexemplar av Revansch nummer 2/2022, med tema valet? Mejla din postadress till rsmh@rsmh.se, märk mejlet Provex Revansch.