Ung Kraft i Backe

Ung Kraft är ett projekt som är till för dig som bor i Backe eller med omnejd. Vi finns till för att du som har en erfarenhet av social eller/psykisk ohälsa ska ha tillgång till en accepterande miljö där du får utrymme att växa och utvecklas. Vi lägger vikten vid vem du är och vad du vill, inte vid dina problem. Verksamheten är frivillig och inte biståndsbedömd, vilket betyder att det är du själv som bestämmer när du vill komma hit.

Du kan läsa Ung Krafts Broschyr här!

Målgrupp

Du bör vara 18-35 år. Vi håller till i  lokalerna på Lasarettsvägen 21 i Backe men vi kommer även ha utomhusaktiviteter.

Aktiviteter

De aktiviteter vi erbjuder är bland annat kreativa kurser, kurser som inriktar sig mot din väg till återhämtning samt att du kan gå på promenader, vara med på utflykter, studiebesök eller bara vara.

Exempel på kurser:

Matlagningskvällar

Kreativitetskurs

Konstkurser

Återhämtningskurs

Teaterkurs

Du har stor möjlighet att påverka våra aktiviteter och vi uppmuntrar nya, fräscha idéer. Under våren kommer vi att ha öppet eftermiddagar och kvällar vilket innebär möjlighet till kvällsaktiviteter som t.ex. bowling.

Dina drömmar

Bär du på drömmar om framtiden? Tvivlar du på att du kan uppnå dina drömmar? Är det något som
ligger i vägen?  Du kan få stöd att identifiera och komma förbi dina hinder. Från första dagen du kommer hit är det dina mål och önskemål som står i fokus. Här får du möjlighet att ge utrymme för din personlighet.

Kontakt

Om du är intresserad av att veta mer om Ung Kraft eller vill komma och hälsa på så är du varmt välkommen att kontakta oss!

Tore Hansson
Mobiltelefon: 070-5251207
rsmhfjallsjo@telia.com

Marie Lundgren
rsmhfjallsjo@telia.com

Lisbeth Wennberg
rsmhfjallsjo@telia.com