Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Aktuellt

#snackapsykiskohälsa lucka nummer 16

Det tog tolv år innan Instagramprofilen Henrik Wahlström vågade berätta för sin chef att han har bipolär sjukdom.

”Det är väldigt mycket en komma ut-process, men jag hade kommit så långt i tron på mig själv. Om min arbetsplats inte tyckte om mig för den jag är, då borde jag inte vara där”, säger Henrik  till Tidningen Chef. Läs hela intervjun här.

Vågar du #snackapsykiskohälsa på arbetet?

Relaterade artiklar

Tufft att komma in och bli kvar på arbetsmarknaden med diagnos

Publicerad den 15.06.2020, admin

Det är en tuff arbetsmarknad idag, ännu tuffare nu i coronatider och särskilt för personer med en diagnos.  Arbetsgivare måste bli bättre på att våga anställa personer som avviker från den osynliga och ofta givna normen, skriver Caroline Nilsson i veckans blogg.

Läs mer

”Ingen är sin diagnos”

Publicerad den 26.10.2020, Hanna Schubert

”Jag funderar emellanåt på vad ens diagnos gör med en. Själv har jag Aspergers syndrom, en lindrig form av autism”, bloggar Caroline Nilsson.

Läs mer

Snacka om bipolär sjukdom

Publicerad den 24.11.2021, admin

Känner du igen dig i symptomen, eller är du anhörig till någon som har bipolär sjukdom? I vår folder kan du läsa mer om sjukdomens symptom, men framför allt om vilken hjälp du kan få och vart du kan vända dig för att få hjälp.

Läs mer