Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Läs gamla nummer av Revansch

Här hittar du äldre nummer av Revansch. Klicka på omslagen nedan så kommer de upp som PDF. De går också bra att skriva ut.

Så fort ett nytt nummer av Revansch har getts ut, så går det föregående numret att läsa här som PDF. Därefter ligger det kvar i ett år.

Det bästa sättet att få tag på tidningen är annars att få det senaste numret hem i brevlådan samtidigt som alla andra. Bli medlem i RSMH och få tidningen kostnadsfritt. Klicka här för att läsa mer. Du kan också  prenumerera på Revansch. Läs mer här.

 

 

Vill du prenumerera på Revansch?

När du prenumererar på Revansch får du alltid det senaste numret med aktuella nyheter om psykisk hälsa, direkt hem i brevlådan.

I Revansch hittar du intervjuer och livsberättelser av både kända och okända personer med psykisk ohälsa. Du kan också läsa om aktuella samhällsfrågor och om ny forskning kring terapier, läkemedel och psykosociala insatser.