Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Aktuellt

RSMH:s föreningsombudsman vill kartlägga föreningarnas behov

Vad behöver ni i föreningarna från förbundet? Det är en av frågorna som Annika Bostedt, som är RSMH:s vikarierande föreningsombudsman under våren, vill ha svar på.

Under våren 2022 finns en tydlig plan. Föreningsombudsmannen kommer att:

  • Kontakta alla distrikt
  • Kontakta föreningarnas ordförande och sekreterare inför att årsmöten ska hållas och för att föreningarnas verksamhetsberättelser och verksamhetsplaner ska färdigställas. Föreningsombudsmannen kommer att erbjuda fem digitala möten över Zoom där föreningen kan få specifikt stöd och hjälp.
  • Kartlägga behovet av anpassningskurser, mötesplatser för medlemmar och styrelser för gemensamt lärande och erfarenhetsutbyte.

Annika har telefontid onsdagar 13:00-15:30 och torsdagar 14:00-17:00. Om linjen är upptagen är det bara att lämna namn och telefonnummer så ringer hon upp så fort hon har möjlighet. Ni når Annika på 08–120 080 52.

Relaterade artiklar

Behöver föreningen hjälp med årsmötet?

Publicerad den 31.01.2022, admin

Den 15 februari anordnar vi en digital ordförandeträff på temat årsmöte.

Läs mer

Så gör du ditt årsmöte digitalt – Kalstasolas ordförande berättar

Publicerad den 11.02.2021, admin

Ta del av lokalföreningen RSMH Karlstad/Kalstasola tips och tankar om att hålla årsmöte digitalt.

Läs mer