Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Aktuellt

RSMH-nytt augusti

Läs senaste nytt från RSMH. I augustinumret finns information om hur din förening söker olika medel för verksamhet, hur vi märkts i debatten och en hel del annat.

Höst betyder uppstart och kanske lite nystart efter lång tid med social distansering. De flesta av oss har fått vaccin mot covid19 så att vi kan ses under tryggare former. Faran är dock inte över och vi följer även fortsättningsvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Samtidigt fortsätter verksamheten på förbundet och i föreningarna. Fortsätt gärna att höra av er till förbundet och berätta om era aktiviteter! Missa inte heller chansen att söka medel från förbundet för aktiviteter. Läs mer om den satsningen längre ner.

Föreningsfrågor går bra att ställa till foreningssupport@rsmh.se. Vill du berätta något som din förening gjort under sommaren, maila hanna.schubert@rsmh.se

Läs hela RSMH-nytt här.

Här kan du prenumerera och läsa tidigare nummer.