Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Aktuellt

RSMH-bloggen: När min värld rasade behövde jag bygga upp en ny

Musikern Dennis Landén skriver sitt första inlägg på RSMH-bloggen. Han presenterar sig såhär:

Dennis Landén heter jag, är 29 år gammal och bosatt i Skåne, Staffanstorp. Jag gör musik och går under mitt namn ”Dennis Landén” och finns ute på alla streamingtjänster. Jag är också ungdomsansvarig hos RSMH Lund där jag arbetstränar i dagens läge eftersom jag behöver komma igång med det sociala igen efter några år arbetssökande.

Läs Dennis första inlägg på RSMH-bloggen.