Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Aktuellt

RSMH-bloggen: Efter 38 år fick jag en förklaring till kaoset inombords

Maria Fradelos är ny skribent på RSMH-bloggen. Hon presenterar sig såhär:

Jag heter Maria Fradelos och är 43 år. Jag har erfarenhet av psykisk ohälsa sedan jag var 9 år. Depression, ptsd, autism och anorexi, bland annat. Jag älskar att jobba med människor och är utbildad undersköterska/skötare.

På fritiden målar jag, skriver och sjunger i kör. Jag har även en katt som heter Pipen. Jag bodde i Stockholm i 14 år där jag gick en skrivarlinje. Nu har jag dock flyttat tillbaka till Trollhättan för att vara nära mina föräldrar och min bror. Jag engagerar mig i Spes och Shedo, just för att jag vill kunna hjälpa andra, och för att jag vill ge människor ett annat synsätt på psykisk ohälsa.

I sitt första inlägg skriver hon om att få en autismdiagnos som 38-åring.