Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Projektledare till Visam (50%)

Visam - "Tillsammans för Värdighet och Välbefinnande för äldre med psykisk ohälsa" - syftar till att skapa en kunskapsplattorm för RSMH att stötta äldre med psykisk ohälsa och skapa lärande kring åldrande och psykisk ohälsa riktat mot seniorer, professionella vårdgivare och anhöriga.

Arbetsuppgifter

Som projektledare är du ansvarig för att planera och genomföra projektet enligt projektets syfte och mål, du är resultat- och budgetansvarig. Projektet kommer att bestå av tre operativa medarbetare; projektledaren jämte två delprojektledare. Som projektledare har du arbetsledaransvar. Du är ytterst ansvarig för projektets rapportering. Som projektledare har du huvudansvaret för projektets samarbetspartners och är även ansvarig för att adekvat kompetens knyts till projektet. Som projektledare svarar du direkt till RSMH:s kanslichef och styrgruppen, vilken består av förbundets arbetsutskott.

Kvalifikationer

Vi söker en person med gedigen, dokumenterad erfarenhet av att leda stora projekt. Att ha arbetat med Allmänna Arvsfonden tidigare är starkt meriterande. Eftersom projektet vänder sig till seniorer är erfarenhet av äldreomsorg starkt meriterande, liksom god kännedom om RSMH:s organisation och ämnesområdet i stort. Vi ser att du har en lämplig akademisk utbildning. Erfarenheter av att skapa e-utbildning och studiecirkelmaterial är också starkt meriterande. Vi lägger stor tonvikt vid personlig lämplighet.

Arbetet innehåller en del resande eftersom projektet är nationellt. Vi förutsätter att du har god datorvana samt en god hantering av det svenska språket. Även om RSMH primärt godkänner resor med kollektiva färdmedel behöver du ha ett B-körkort.

Tillträde och varaktighet

Tillträde är snarast, dock senast 1 april 2022. Anställningen avslutas när projektet avslutas den  31 december 2024.

Frågor och ansökan

Frågor om tjänsten ställs till tillförordnad kanslichef Åke Nilsson via e-post, ake.nilsson@rsmh.se

Din ansökan skickas till Åke Nilsson och bör innehålla cv samt personligt brev. Vi vill ha din ansökan via mejl senast fredagen den 25 februari.

Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal.