Aktuellt

Projektledare för kampanj om psykisk ohälsa sökes

Riksförbundet för Social och Mental Hälsa, RSMH arbetar sedan lång tid tillbaka med att öka kunskapen om psykisk ohälsa. Inom ramen för verksamhetsområdet kunskap och utveckling tar vi fram ett nytt material om olika psykiatriska diagnoser/tillstånd. Materialet riktar sig brett till människor som vill veta mer och ska spridas i en kampanj under hösten. Satsningen finansieras med medel från Folkhälsomyndigheten.

RSMH verkar för alla människors rätt till psykisk hälsa genom stöd och gemenskap, opinion och samhällspåverkan samt kunskap och utveckling. Organisationen omfattar ett hundratal föreningar och distrikt i hela landet. Förbundskansliet finns i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som projektledare ansvarar du för att samordna konsulter så att materialet färdigställs och publiceras såväl fysiskt som digitalt. Materialet omfattar film och text. Du ska ta fram en kampanjplan och sätta den i verket under hösten. Efter satsningens slut ska aktiviteterna också redovisas till Folkhälsomyndigheten. Som projektledare ansvarar du också för att samordna de konsulter som arbetar med materialet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med kommunikation i digitala kanaler. Du tycker om att skriva och kan formulera tillgängliga budskap. Vi ser också att du har erfarenhet av att driva verksamhet i projektform. Du ska ha vana av att arbeta utifrån en angiven budget.

Vi ser att du har relevant eftergymnasial utbildning inom kommunikation eller motsvarande.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom civilsamhället och har kunskap om området psykisk ohälsa.

Som person är du kreativ och lösningsinriktad. Du har god förmåga att planera och leda arbetet samt att involvera andra. Du har även relevant teknisk kunskap och är inte rädd att lära dig ny teknik.

Anställningsvillkor

Anställningsform Projektanställning till och med 31 december

Anställningens omfattning 50 %

Tillträde Snarast, dock senast 1 september

Ort Stockholm

Kontakt kanslichef Kristina Båth Sågänger, kristina.bath@rsmh.se  070 420 82 41

Kollektivavtal med Unionen

Sista ansökningsdag Vi handlägger ansökningar löpande. Maila din ansökan till kristina.bath@rsmh.se