Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Aktuellt

Nytt webbinarium: Leder hemarbete till psykisk ohälsa?

Många arbetsplatser har signalerat att distansarbetet kommer att bli vanligare även efter Coronapandemin. Det finns flera arbetsmiljörisker när arbete på distans blir det normala – bland annat ”det gränslösa arbetet”, där gränsen mellan arbete och privatliv suddas ut. Vi ställer oss frågan, är det växande hemarbetet en tickande bomb för psykisk ohälsa? Kommer vi någonsin att gå tillbaka till samhället som det såg ut innan covid-19?

Vi bjuder, i samarbete med Funktionsrätt Sverige, in till webbinarium den 22 september för att utifrån dessa frågeställningar diskutera hur man utformar en arbetsplats för alla. Vi tar avstamp i principen om universell utformning, som handlar om att utgå från ett mångfaldsperspektiv när samhället utformas.

Anmäl dig till webbinariet här. OBS! Sista anmälningsdag är den 21 september.