Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Aktuellt

Nytt nummer av Revansch ute!

Nu är ett nytt nummer av tidningen Revansch här! Denna gång fullmatad med artiklar på temat trauma.
Läs mer om vilka traumabehandlingar som finns, vad den nya diagnosen komplex PTSD innebär, och om risken för att feldiagnosticeras med psykossjukdom och demens när en i själva verket lider av ett trauma. Läs också sjukvårdsministerns svar på om en traumasatsning behövs för vuxna personer.

Vi har också kryddat numret med extra mycket kultur och ett porträtt med musikproducenten och idoljurymedlemmen, Anders Bagge.

Revansch kommer ut fyra gånger om året och är RSMH:s utåtriktade tidning som du får som medlem eller prenumerant. Du kan läsa mer om det senaste numret och bläddra i tidigare nummer här.

Vill du bli medlem och få Revansch direkt hem i brevlådan varje gång ett nytt nummer släpps? Klicka här så kan du bli medlem redan idag!