Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Aktuellt

Missa inte att anmäla er till Mental Health Run

För sjunde året i rad arrangeras Mental Health Run, lördagen den 2 oktober 2021 på Djurgården och virtuellt mellan den 2–10 oktober.

Mental Health Run är ett välgörenhetslopp med syfte att uppmärksamma den fysiska aktivitetens betydelse för människors mentala hälsa.

I år sker loppet dels som ett 5-kilometerslopp på vackra Djurgården i Stockholm, som alla kan delta i. Dels sker loppet virtuellt, från den plats var och en befinner sig och kan då vara valfri sträcka, 2,5 kilometer eller 5 kilometer långt. Man kan gå, lunka, rulla eller springa och allt överskott skänks till forskning om psykisk ohälsa genom Hjärnfonden.

På grund av situationen med corona är anmälan till loppet på Djurgården öppen för 800 personer. Övriga är välkomna att delta virtuellt.

Här kan ni läsa mer och anmäla er!