Föreningspärmen: Information till lokalföreningen

Grattis, ni har hittat till Föreningspärmen! På den här sidan skapar vi en digital föreningspärm med länkar till information som ni i föreningen kan använda.

Här kommer ni i föreningen att hitta information och dokument som är viktiga för er och som ni kan återvända till för att uppdatera er – precis som när man har en fysisk pärm att bläddra i.

Det är meningen att ni ska kunna bläddra bland de här dokumenten (som också går att skriva ut) och även hänvisa andra i föreningen till den här sidan. Här kommer ni alltid att hitta de senast uppdaterade versionerna av alla dokument.

Sidan är levande och kommer att uppdateras löpande; vissa dokument kommer att läggas till och andra kanske försvinner så småningom.

Policydokument

RSMH:s policydokument och vägledande riktlinjer hittar ni här.

Manual för påverkansarbete

Här kan ni i föreningen få tips för hur ni kan arbeta för att nå ut med RSMH:s budskap och intressepolitik. Här finns tips och råd för hur ni skriver en insändare, pratar med politiker eller vad ni kan tänka på för att få spridning för våra frågor. Manualen hittar ni här.

Instruktion till medlemsregistret

För de av våra lokalföreningar som själva administrerar sina
medlemmar i det centrala registret finns här en kortfattad
instruktion i hur man sköter medlemsregistret.

Loggor

Här hittar ni RSMH:s loggor. De här kan ni ladda ner och använda i tryckt och digitalt format.

Tips till föreningen i Coronatider

Här hittar ni RSMH:s riktlinjer, skyltar och annat stöd för att ni i föreningarna ska kunna informera era medlemmar om coronaviruset och covid-19.

Organisationsförsäkring för dig som är medlem i RSMH

Som medlem är du försäkrad via Folksam, när du deltar i eller reser till RSMH:s möten och aktiviteter. Om du klickar på knappen, nedan, hittar du mer information om försäkringen, liksom vart du vänder dig om olyckan varit framme.