gruppbildVåra utbildningar

Under våren 2018 erbjuder vi kurser i Bättre bemötande, Brukarinflytande, Återhämtning och Första Hjälpen till Psykisk Hälsa på vårt kansli i Hägersten. Läs mer om det under rubriken Öppna utbildningar

RSMH Utbildnings kurser vänder sig till både hela arbetsplatser som vill köpa en speciell kurs och till enskilda som vill gå våra öppna utbildningar. De som riktar sig till enskilda hittar du under öppna utbildningar. Flera arbetsplatser kan gå ihop för att få ihop en hel kurs, vi tar upp till 20 personer per kurs.

RSMH Utbildning har sedan 2003 utbildat över 10 000 personer runt om i Sverige. Vi har varit ungefär hälften av Sveriges kommuner och utbildat personal inom bland annat boende, daglig verksamhet, öppen, sluten psykiatrisk verksamhet och bostadsföretag. Vi ser fram emot att komma till den andra hälften av kommunerna.

RSMH Utbildning har ett unikt brukarperspektiv. Våra kursledare är en sammansättning av personer med egen erfarenhet av psykisk ohälsa och som är på väg i sin återhämtning eller helt har lämnat sin sjukdom bakom sig. Några av kursledarna är dock förskonade från egen erfarenhet men har desto större erfarenhet av att arbeta inom psykiatri och/eller utbildning.

Vi tar gärna emot intesseanmälningar från personer med egen erfarenhet som vill vara med på kursdagarna och som en punkt i programmet berätta sin egen historia om vägen till återhämtning.