facebook_cover

Våra öppna utbildningar under hösten 2017


Vi erbjuder öppna föreläsningar enligt nedan. Alla som önskar mer kunskap och som önskar sig ”verktyg” inom de olika kursområdena i psykisk hälsa är varmt välkomna att anmäla sig oberoende av om du är chef, granne, sjuksköterska, en bästa vän eller kanske att du mår dåligt och vill veta vad du själv kan göra för att bidra till en ökad hälsa.
Vid frågor angående kurserna hör gärna av dig så lovar vi dig att hjälpa dig att finna svaren! Välkommen!


 Första Hjälpen till Psykisk Hälsa med riktning Vuxen

Datum: Höstens datum kommer inom kort! 
Tid: 09.00-16.00
Målgrupp: För dig som jobbar nära personer över 18 år med en psykisk ohälsa och för dig som vill få ny kunskap och verktyg att stötta någon som har hamnat i kris. Kursen vänder sig även till dig som vill få vetskap om hur du kan leda personen vidare inom professionen eller till andra stödjande verksamheter. Inga förkunskaper krävs.
Läs mer om kursen här
Pris: 3.500 kr för två dagar inklusive manual/kursbok, intyg, för- och eftermiddagsfika samt lunch på vår lokala restaurang.
Intresseanmälan: Det går bra att redan nu göra en intresseanmälan (vilket är icke bindande) till våra kurser så kontaktar vi dig så snart vi har datumen klara.

Bokning & information


Återhämtningsinriktat förhållningssätt 

Datum: Höstens datum kommer inom kort!
Tid: 09.00 – 16 00
Målgrupp: Kursen vänder sig till dig som jobbar nära personer med psykisk ohälsa eller för dig som är chef i en verksamhet där ni vill ta del av vad det innebär att jobba på ett återhämtningsinriktat arbetssätt och hur ni på bästa sätt kan stötta era patienter/brukare i återhämtningsprocessen på flera sätt.
Läs mer om kursen här.
Pris: 3.000 kr per person. I priset ingår för- och eftermiddagsfika samt lunch på vår lokala restaurang.
Intresseanmälan: Det går bra att redan nu göra en intresseanmälan (vilket är icke bindande) till våra kurser så kontaktar vi dig så snart vi har datumen klara.

Bokning & information


Övrig information om våra utbildningar

Våra öppna utbildningar kan absolut vem som helst som är intresserad att få ny eller mer kunskap anmäla sig till. Alla våra öppna utbildningar sker i RSMHs lokaler, Instrumentvägen 10 i Hägersten, T-bana Örnsberg. Mer information om utbildningarna under varje rubrik i vänster spalt.

RSMH Utbildning kommer gärna ut till er på arbetsplatserna och har ovanstående utbildningar.  Vi bestämmer tillsammans datum utifrån era önskemål.

VÄLKOMNA! 

 valkommen

Vi förbehåller oss rätten att ställa in utbildningsdagen vid för få anmälda
senast en vecka före avsatt kursdag!