Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem eller ger en gåva till oss hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Din gåva hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Kommande läger

När du blir medlem inom RSMH och är mellan 15-29 år så har du möjlighet att delta på alla våra läger och temadagar för unga som har psykisk ohälsa. Vi står då för den planerade maten, boendet, resan och aktiviteter.

På våra ungdomsläger har du möjlighet att träffa andra unga från andra delar av landet. Fokus ligger på att ha roligt och främja den psykiska och sociala hälsan hos individen och gruppen. Lägren brukar vara mellan 2-3 dagar. Observera att våra läger alltid är drogfria. Exempel på aktiviteter som vi tidigare gjort är:
Besök på gröna lund, minigolf, spa, pizzakväll, spelkväll, solat och badat, gått på restaurang, femkamp, gruppövningar kring ungdomsfrågor, teamwork, lära känna övningar etc.
Är du intresserad eller vill veta mer?
Kontakta Malin Wigg, projektledare för ungdomssatsningen RSMH

Information om deltagande på läger

Alla våra läger är drogfria. Gruppens behov är överordnad de individuella behoven. Detta innebär att alla som följer med på läger ska känna att de kan vara delaktiga och ha inflytande. Detta inkluderar att du som följer med kan behöva bo med någon du inte känner. Dessa regler är till för allas säkerhet och att alla ska trivas på våra läger.

läger göteborg

Läger i Göteborg 3-5 juli

Under lägret kommer vi göra aktiviteter såsom att besöka Liseberg och Naturhistoriska museet, utforska Slottsskogen, utföra grupparbeten, lära känna varandra, lyssna på en föreläsning om självskadebeteende etc. Alla aktiviteter är drogfria. Vi kommer bo på Slottsskogens vandrarhem. Först till kvarn gäller.
Anmälan är nu stängd för denna aktivitet. 
Läger Skellefteå RSMH

Läger i Skellefteå 11-13 september

Info kommer inom kort

Kommentarer från lägerdeltagare

”Jätteglad att jag gick med & följde med på resan!”

”Det har varit roligt! Helgen har gått alldeles för fort”