Information till lokalföreningen

Grattis, ni har hittat till Föreningspärmen! På den här sidan håller vi på att skapa en digital föreningspärm med länkar till information som ni i föreningen kan använda.

Här hittar ni i föreningen information och dokument som är viktiga för er och som ni kan återvända till för att uppdatera er – precis som när man har en fysisk pärm att bläddra i.

Det är meningen att ni ska kunna bläddra bland de här dokumenten (som också går att skriva ut) och även hänvisa andra i föreningen till den här sidan. Här kommer ni alltid att hitta de senast uppdaterade versionerna av alla dokument.

Beställ ett värvningskit!

Förbundskansliet har tagit fram ett särskilt paket som alla föreningar kan beställa kostnadsfritt från vår webbshop. Det kan också beställas via mejl till foreningssupport@rsmh.se. 

Föreningens medlemmar

Våra medlemmar är det viktigaste vi har, vår främsta tillgång och själva anledningen till RSMH:s existens. Här kan ni läsa mer om medlemsvård och annat som är nyttigt för våra föreningar att tänka på.

RSMH:s policydokument

Här hittar ni dokument som är viktiga i vårt arbete. Såväl stadgar som manualer och loggor finns här.

Hur kan vi påverka omvärlden?

Här finns tips och råd om hur ni i lokalföreningen kan nå ut med RSMH:s frågor.

Dela med er av era guldkorn!

Har det hänt något kul, spännande eller annorlunda i er förening? Är ni stolta över er verksamhet och vill dela med er till de andra föreningarna med exempel på vad ni hittar på? Vi på förbundskansliet vill sprida era erfarenheter och guldkorn inom organisationen. Hör gärna av er till oss så att vi kan hjälpas åt att dela med oss av det vi är bäst på!

Mejla till foreningssupport@rsmh.se så hör vi av oss!

 

 

Tips till föreningen i Coronatider

Här hittar ni RSMH:s riktlinjer, skyltar och annat stöd för att ni i föreningarna ska kunna informera era medlemmar om coronaviruset och covid-19.

Organisationsförsäkring för dig som är medlem i RSMH

Som medlem är du försäkrad via Folksam, när du deltar i eller reser till RSMH:s möten och aktiviteter. Här hittar ni mer information om försäkringen, liksom var ni ska vända er om olyckan varit framme.