Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Aktuellt

Har era medlemmar tillgång till dator?

Arvsfondsprojektet Vox Vigor är en nättidning som riktar sig till personer med erfarenhet av psykisk ohälsa. RSMH är samarbetspartner. Projektet drivs av Studiefrämjandet Uppsala Västmanland. Vox betyder röst och Vigor kraft. 

För att fler ska kunna bidra med texter, foton eller något annat till tidningen undersöker vi hur lokalföreningarnas tillgång till dator ser ut. Därför ber vi föreningsansvariga att besvara en kort enkät, gärna senast 29 september. Länk till enkäten finns här. Frågor? Mejla info@voxvigor.se.

Delta på kurs i att göra hemsida

Vox Vigors första kurs vänder sig till dig som är intresserad av att medverka i Vox Vigor. Det passar också för dig som vill ha inspiration till din förenings egna hemsida. Vid två tillfällen anordnar vi en kostnadsfri kurs i digital kommunikation för hemsidor. Det är dessutom ett tillfälle att lära känna varandra och ställa frågor om Vox Vigor.

Om du bor i närheten av Uppsala är du välkommen på en fysisk träff i lokalen Pepparn i Uppsala, onsdagen den 21 september kl 14-17. Samma kurs äger rum digitalt via Zoom den 5 oktober kl 18–21. Läs mer på Vox Vigors hemsida

Frågor? Kontakta RSMH:s kommunikatör Marja Beckman. E-post: marja.beckman@rsmh.se Tel: 08-120 080 50