Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Delprojektledare Visam (75%)

Visam - "Tillsammans för Värdighet och Välbefinnande för äldre med psykisk ohälsa" - syftar till att skapa en kunskapsplattorm för RSMH att stötta äldre med psykisk ohälsa och skapa lärande kring åldrande och psykisk ohälsa riktat mot seniorer, professionella vårdgivare och anhöriga.

Arbetsuppgifter

Som delprojektledare kommer du att vara regionsansvarig för södra Sverige. Du skall delta i planering, genomförande och rapportering av projektet mot både projektägare och extern projektfinansiär (Allmänna Arvsfonden). Eftersom arbetsområdet är södra Sverige ser vi att du är bosatt i södra Sverige. Även om det primära arbetet kommer att utföras i södra Sverige innebär arbetet resor till primärt Stockholm, där förbundskansliet ligger.

Kvalifikationer

Vi ser att du är en person som kan arbeta självständigt och ta egna initiativ inom ramen för projektets mål och syfte för att genomföra projektet på bästa möjliga sätt. En av förutsättningarna för projektgenomförande är att knyta kontakter både inom förbundet och utanför. Det är därför starkt meriterande om du har god kännedom om RSMH och de myndigheter och organisationer som finns i förbundets nätverk. Vi förutsätter att du har god kännedom om ämnesområdet psykisk ohälsa, kunskap om äldrefrågor är meriterande.

Vi förutsätter att du kan tala och skriva god svenska samt att du har god datorvana. Vi lägger stor tonvikt vid personlig lämplighet.

Tillträde och varaktighet

Tillträde snarast. Anställningen avslutas när projektet avslutas, 31 december 2024.

Frågor och ansökan

Frågor om tjänsten ställs till tillförordnad kanslichef Åke Nilsson via e-post ake.nilsson@rsmh.se

Din ansökan skickas till Åke Nilsson och bör innehålla cv samt personligt brev. Vi vill ha din ansökan via mail senast fredagen den 25 februari.

Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal.