Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Aktuellt

Anmäl dig till ny studiecirkel i kamratstöd

Snart startar en ny studiecirkel i kamratstöd, på distans. Den sker på i regi av ABF och RSMH. Missa inte att anmäla dig.

Nu i pandemitider är det viktigare än någonsin med kamratstöd! Missa inte att anmäla dig till vår studiecirkel i kamratstöd på distans som RSMH håller i tillsammans med ABF. Nästa tillfälle är onsdagen den 28 april, Klockan 10.00-11.30

Kamratstöd är en viktig del av RSMH:s verksamhet. Kamratstöd kan vara många saker som aktiviteter eller stöd till en medlem som har det jobbigt, men det är också ett förhållningssätt.

Under studiecirkeln på fem träffar tittar vi närmare vad kamratstöd kan vara. Vi lär oss praktiska tips och metoder för att ge kamratstöd på ett bra sätt. Studiecirkeln kommer ha lite extra fokus på hur vi ger stöd på distans med hjälp av telefon, dator och andra tekniska verktyg. Vi utgår från RSMH:s studiematerial om kamratstöd.

Vill du anmäla dig eller har frågor om innehållet, kontakta cirkelledare Ann-Britt Grimberg: grimbergannbritt@gmail.com.

Studiecirkeln kommer att genomföras på plattformen Zoom. Har du frågor om att komma in på Zoom, kontakta foreningssupport@rsmh.se

Studiematerialet för studiecirkeln hittar du här.