Stöd vårt arbete!

I mer än 50 år har Riksförbundet för Social och Mental Hälsa motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

När du blir medlem hjälper du oss att ta en större plats i debatten och vår chans att påverka blir därmed också större. Ditt medlemskap hjälper oss att hjälpa! Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma!

Lyssna på Revansch!

På den här sidan hittar du inlästa versioner av Revansch. Den finns som MP3-filer som du kan lyssna på i din telefon, dator eller på din surfplatta. Klicka bara på den artikel du vill lyssna på.

Lyssna på tidigare nummer av Revansch

Tidigare nummer av Revansch 2022 – klicka här

Vill du ha tidningen som cd-skiva?

Du som är RSMH-medlem eller prenumerant kan få tidningen på cd-skiva istället för papperstidningen. Om du vill prenumerera på cd-versionen så skriv till rsmh@rsmh.se eller till förbundskansliet: Revansch, RSMH, Instrumentvägen 10, 126 53 Hägersten.

Är du inte medlem eller prenumerant?

Om du inte ännu är medlem i RSMH eller prenumerant av Revansch, men gärna vill börja prenumerera på vår cd-utgåva, så kan du bli det idag. För att bli medlem klickar du här. För att börja prenumerera på Revansch så klickar du här.