facebook_cover

Våra öppna utbildningar under hösten 2017


Vi erbjuder öppna föreläsningar enligt nedan. Alla som önskar mer kunskap och som önskar sig ”verktyg” inom de olika kursområdena i psykisk hälsa är varmt välkomna att anmäla sig oberoende av om du är chef, granne, sjuksköterska, en bästa vän eller kanske att du mår dåligt och vill veta vad du själv kan göra för att bidra till en ökad hälsa.
Vid frågor angående kurserna hör gärna av dig så lovar vi dig att hjälpa dig att finna svaren! Välkommen!Återhämtningsinriktat förhållningssätt
 

Datum: Heldag 27 september och 11 oktober plus uppföljningsdagen den 25 oktober som är en halvdag.
Tid: 09.00 – 16 00 (heldag), 09.00 – 12.00 (uppföljningsdagen)
Målgrupp: Kursen vänder sig till dig som jobbar nära personer med psykisk ohälsa eller för dig som är chef i en verksamhet där ni vill ta del av vad det innebär att jobba på ett återhämtningsinriktat arbetssätt och hur ni på bästa sätt kan stötta era patienter/brukare i återhämtningsprocessen på flera sätt. Är du privatperson som vill veta hur du kan stötta någon till återhämtning är även du välkommen.

Pris: 3.750 kr per person. I priset ingår för- och eftermiddagsfika, lunch båda heldagarna samt kursintyg.

Sista anmälningsdagen 23 september – 2017.

Läs mer om kursen här.

Bokning & information


 

 Första Hjälpen till Psykisk Hälsa med riktning Vuxen

Datum: 23 november och 30 november
Tid: 09.00-16.00
Målgrupp: För dig som jobbar nära personer över 18 år med en psykisk ohälsa och för dig som vill få ny kunskap och verktyg att stötta någon som har hamnat i kris. Kursen vänder sig även till dig som vill få vetskap om hur du kan leda personen vidare inom professionen eller till andra stödjande verksamheter. Inga förkunskaper krävs.

Pris: 3.500 kr för två dagar inklusive manual/kursbok, intyg,  samt för- och eftermiddagsfika. Lunch står var och en för själv.

Läs mer om kursen här

Bokning & information


Övrig information om våra utbildningar

Våra öppna utbildningar kan absolut vem som helst anmäla sig till som är intresserad att få ny eller mer kunskap inom ämnet psykisk (o)hälsa. Alla våra öppna utbildningar sker i RSMHs lokaler, Instrumentvägen 10 i Hägersten, T-bana Örnsberg. Mer information om utbildningarna under varje rubrik i vänster spalt.

RSMH Utbildning kommer gärna ut till er på arbetsplatserna och har ovanstående utbildningar.  Vi bestämmer tillsammans datum utifrån era önskemål. Kontakta oss för offert och mer information jouanita.tornstrom@rsmh.se

VÄLKOMNA! 

 valkommen

Vi förbehåller oss rätten att ställa in utbildningsdagen vid för få anmälda
senast en vecka före avsatt kursdag!